ALT OM MIG

SIDEN JEG VAR BARN


Lige siden jeg var barn har jeg elsket farver. Det kom mest til udtryk i blomsterbuketter, jeg plukkede i grøftekanterne, hvor jeg gik meget op i farver, former og forskelligt løv. De blev afløst af fotografier, da jeg fik mit første kamera i konfirmationsgave og jeg har fotograferet lige siden. Jeg tænkte meget i kontraster, lys og skygge – og hvordan jeg kunne understrege og fremhæve motiver med dem. Jeg fandt også ud af, at jeg ved at fremhæve en uanselig detalje eller et udsnit kunne udtrykke meget mere. Jeg opdagede, at jeg havde instinkt for at fotografere stemninger og på den måde fortælle anderledes historier om motiverne. Det blev min træning.

JEG ER ALTID KOMMET GLAD HJEM

 

Jeg har rejst meget i Rom, Yorkshire og langs Vesterhavet. Alle steder præger mine malerier, sammen med Stevnsområdet, hvor jeg bor. Det er Roms gyldne stemninger, Yorkshires store vidder og idyl - og Vesterhavets lys og barskhed.


Jeg håber min fremtid rummer mange flere malerier og andre værker. Jeg har skrevet siden jeg var otte år og er i gang med to projekter, som jeg er spændt på. Jeg har udstillet på Galleri Hestestanden og glæder mig til at udstille igen. Det vigtigste for mig er, at jeg kan få lov til at give den glæde jeg selv føler når jeg skaber noget – videre til andre og give dem en god oplevelse.


Naturen er min store inspiration.

Som barn, har jeg nydt at færdes i naturen,

både på stranden og i skoven – og på alle tider af året.

Jeg har altid været betaget og fascineret af naturen. Den kan så meget.